Vijesti iz BiH

Održana Treća sjednica Predsjedništva HDZ-a 1990

Vrijeme je da strukture, koje su odgovorne za postojeće katastrofalno stanje, plate političku cijenu“, izjavio je Ilija Cvitanovič, predsjednik HDZ-a 1990, tijekom Treće redovite sjednice Predsjedništva održane u Mostaru.

Na sjednici Predsjedništva HDZ 1990 akcenat je stavljen na pripreme za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. Ilija Cvitanović, predsjednik Stranke izvijestio je Predsjedništvo s podacima koji pristižu s terena i naglasio i to da će Hrvatska demokratska zajednica 1990 na predstojećim izborima polučiti dobre rezultate i napraviti pozitivan iskorak.

Aktivno se raspravljalo o tomu što je do sada napravljeno te što još treba napraviti do početka predizborne kampanje kako bi HDZ 1990 ostvarila zacrtane ciljeve i ispunila zadaće koje su si zadali njezini članovi.

Također na sjednici Predsjedništva stranke data je bezrezervna potpora Nezavisnoj listi generala Željka Glasnovića za rujanske izbore za Sabor Republike Hrvatske na koje general izlazi u 11 izbornoj jedinici i pozvali članstvo da izađe na izbore i svoj glas da generalu Glasnoviću koji je i u ratu i miru dokazao koliko ljubi svoju Domovinu i koji će se znati izboriti za prava hrvatskoga čovjeka u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

(Ured za informiranje)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend