Sport

Održana konstituirajuća sjednica Upravnog odbora Sportskog saveza KSB

U prostorijama Sportskog saveza KSB održana je konstituirajuća sjednica Upravnog odbora Sportskog saveza KSB koji je izabran na Izvještajnoj–izbornoj Skupštini, održanoj 12.5.2021. godine u Travniku.

U Upravni odbor Sportskog saveza KSB, kao članovi, izabrani su sporstki radnici s dugodišnjim iskustvom u oblasti sporta – Dina Arnautović, Hamdija Mlinarević, Almir Ramić, Nikica Petrović, Anto Lukić, Rašid Kasumović, Suad Hodžić, Almedin Kolonić i Dragan Lovrić,  dok je za potprdsjednika Upravnog odbora izabran Drago Suban, a na čelu Upravnog odbora Sportskog saveza KSB naredne četiri godine bit će Mirsad Ibrišimbegović, dugodišnji sportski radnik, koji je preko četrdeset godina obnašao niz funkcija u oblasti sporta i bio FIFA nogometni sudija, te u bivšoj Jugoslaviji bio na listi deset najboljih sudaca.

Konstituirajućoj sjednici nazočili su predsjednik i potpredsjednik Skupštine Sportkog saveza KSB, Jozo Laštro i Sead Cerić, koji su još jednaput potvrdili odluke Izvještajno-izborne Skupštine Sportskog saveza KSB, te predsjednik Nadzornog odbora Siniša Dukić.

Konstituirajuća sjednica pored toga što je imala svečani karakter, nakon kratkotrajnog upoznavanja članova Upravnog odbora Sportskog saveza KSB imala je i radni dio na kojem su doneseni zaključci da se treba inzistirati na primjeni Zakona o sportu KSB u svim njegovim segmentima, kao i da se u što kraćem roku treba stvoriti elektronska baza podataka svih članica Saveza i da u narednom periodu sjednice Upravnog odbora Sportskog saveza KSB budu tematske s ciljem poboljšanja stanja u oblasti sporta.

Također, donesena je odluka da članice Sportskog saveza KSB dostave prijedloge za stalna radna tijela Upravnog odbora Sportskog saveza KSB.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend