Sport

Održana 2. sjednica Organizacijskog odbora „Izbora najboljeg sportaša KSB za 2019. godinu”

U Travniku je održana 2. sjednica Organizacijskog odbora „Izbora najboljeg sportaša Kantona Središnja Bosna za 2019. godinu”, kojom je presjedao ministar Bojan Domić u svojstvu presjedavajućeg Organizacijskog odbora.

Ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, Bojan Domić, pozdravio je nazočne i istaknuo kako će u Proračunu za 2020. godinu grant za sport iznositi 900.000,00 KM i kako se ovo povećanje odnosi na poboljšanje sportske infrstrukture i stvaranje što boljih uvjeta za rad u klubovima s ciljem razvoja sporta.

“Pozivam sve sportske klubove da apliciraju na Javni poziv i na taj način   stvore što bolje uvjete za razvoj sporta na području našeg Kantona, pridonesu razvitku mladih talenata i njihovom stasavanju u vrhunske sportaše koji će sutra biti članovi reprezentativnih selekcija BiH i naši najveći ambasadori”, kazao je Bojan Domić u svome obraćanju članovima Organizacijskog odbora “Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2019. godinu”, kojeg čine istaknuti sportski radnici i načelnici općina KSB.

Potpredsjednik Organizacijskog odbora i načelnik Općine Travnik, Admir Hadžiemrić istaknuo je da je Općina Travnik kao domaćin Manifestacije učinila sve da manifestacija “Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2019. godinu” bude organizirana na najvišoj razini kako bi se najboljim sportašima i sportskim ekipama našeg Kantona odalo priznanje za postignute rezultate i uspjehe u 2019. godini.

U ime Sportskog saveza KSB obratio se predsjednik Mirsad Ibrišimbegović i iskazao zahvalnost pokrovitelju manifestacije Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, domaćinu – Općini Travnik i svim sponzorima, posebno generalnom sponzoru ” Hassky sport ” d.o.o., No1 Brand koji osvaja.

Organizacijski odbor podržao je jednoglasno odluke Ocjenjivačkog žirija koje je priopćio predsjednik Adin Brajić. Nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim ekipama, kao i nagrade za životno djelo, zlatne, srebrene i brončane plakete Sportskog saveza KSB bit će uručene na svečanosti koja će se održati 21. 2. 2020. godine u JU “Centar za kulturu općine Travnik”, s početkom u 19,00 sati, uz prigodan kulturno-umjetnički program u kojem sudjeluju Valentina Vavra i Vedran Marčeta, hor JU “Centar za kulturu općine Travnik “, Lašvanske Dive i KUD “Turbe “.

Manifestacija „Izbora najboljih sportista Kantona za 2019. godinu“ održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB. Generalni sponzor je “Hassky sport” d.o.o., No1 Brand koji osvaja, zlatni sponzori su Općina Travnik i Vlašić-gradnja Travnik, srebreni sponzori Flash team Gornji Vakuf-Uskoplje i BSI Jajce, brončani sponzori KSC  Bugojno, JU “Centar za kulturu općine Travnik” i Dom-projekt Travnik.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend