Lokalne vijesti

Održana 10. sjednica ŽO HDZ BiH ŽSB

U Vitezu je održana 10. redovita sjednica Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna u proširenom sazivu s ministrima u Vladi KSB, imenovanim na prijedlog HDZ BiH i predsjednicima OO HDZ BiH u ŽSB.

 

Sjednicom je predsjedao predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić. Razgovaralo se o aktualnom političkom stanju u BiH, s naglaskom na stanje u Županiji Središnja Bosna, dok je posebna točka dnevnog reda bila izvješće predsjednika općinskih odbora HDZ BiH u ŽSB,  koji su članove ŽO i dužnosnike HDZ BiH upoznali o do sada završenim aktivnostima za Lokalne izbore 2016. godine, onima koje su u tijeku, ali i problemima s kojima se susreću u svojim lokalnim zajednicama.

Nakon analiziranja rada stranke na terenu, Županijski odbor je dao maksimalnu potporu područjima kojima je pomoć u izbornom procesu potrebna.

Županijski odbor HDZ BiH ŽSB  je dao potporu listi HDZ RH na prijevremenim Izborima za zastupnike u Hrvatski Sabor, a posebice kandidatima XI. izborne jedinice među kojima su kandidati iz ŽSB, te uputio poziv biračima za aktivnu i prethodnu registraciju, koju je moguće izvršiti do srijede 31. kolovoza 2016. godine.

(URED ZA INFORMIRANJE)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend