Održan sastanak sa Sportskim savezom općine Vitez

U sali općine Vitez jučer je održan sastanak sa predstavnicima općinskog  sportskog saveza.
Istom su nazočili općinski načelnik Boris Marjanović,predsjednik općinskog vijeća Hidajet Sivro,savjetnik općinskog načelnika Ranko Križanović i pomoćnica načelnika Marija Grabovac.


U ime Sportskog saveza općine Vitez sastanku su nazočili,dopredsjednik Aldin Adilović i članovi  Ivan Frljić, Slobodan (Boca)Brkić,Andrija Livančić i Muhamed Rebihić.


Tema sastanka je bio razgovor o trenutnoj situaciji u sportskom savezu,nagovještaj i dogovor oko provođenja izborne skupštine sportskog saveza općine,problematika u odnosu na kantonalni sportski savez, te brojna druga pitanja vezana za stanje u sportu na području  općine Vitez.
 
Zajednički stav je da Sportski savez treba postojati kao organizacija, koja okuplja sve sportske klubove ,udruge i udruženja iz sporta na području općine Vitez, te da treba više koordinacije,razgovora  i međusobnih sastanaka kako unutar članica saveza tako i sa općinom i nadležnom službom.
 
Na taj način bi se jasno definirale obveze i aktivnosti  svih članica saveza,jasno precizirao odnos naspram kantonalnog sportskog saveza te utvrdili prioritetni  projekti sportskog saveza općine u 2022.godini.


Općinski načelnik i predsjednik općinskog vijeća iskazali su svoju podršku u narednom periodu, svim ovim  aktivnostima koje su  usmjerene za opću dobrobit ukupnog razvoja sporta na području naše općine i šire.