Sport

Održan međunarodni nogometni turnir za dječake “Trofej grada Banja Luke”, nastupili i Kolibrići NK Rijeka iz Viteza

Jučer je u organizaciji škole nogometa OFK Sport team iz Banje Luke počeo IX. Međunarodni nogometni turnir za dječake “Trofej grada Banja Luke”.
Na turniru u pet natjecateljskih dana sudjeluje blizu 100 natjecatelja iz BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije.
Petu godinu zaredom na ovom prestižnom turniru sudjeluju i selekcije škole nogometa Kolibrići NK Rijeka iz Viteza.
Na ovogodišnjem turniru sudjelovali su sa talentiranom selekcijom 2010.godište koja je prvog dana turnira ostvarila ogroman uspjeh osvojivši treće mjesto i bronzane medalje.
Poslije turnira utiske su nam prenijeli treneri u školi nogometa Kolibrići:
“Poslije osvojenog prvog mjesta u grupnoj fazi turnira naši mališani su u 1/4 savladali vršnjake iz ŠF Talent iz Cazina te se uključili u borbu za medalje. Jedini poraz na ovogodišnjem turniru smo doživjeli u polufinalnoj utakmici od vršnjaka ŠF Zvijezda iz Velike Kladuše. U utakmici za treće mjesto naši mališani su nakon izvođenja penala savladali ekipu NK Jezero iz Medvoda (Slovenija) rezultatom 2-1. Kada uzmemo u obzir roster ovog prestižnog turnira i neigranje kapitena naše selekcije, moramo istaći da je ovo ogroman uspjeh i motiv za daljni rad i buduće izazove i uzbuđenja koja očekuju sve naše selekcije. Na kraju se moramo zahvaliti organizatoru ovoga turnira na odličnoj organizacijii te čestitati fantastičnoj selekciji NK Utrina iz Zagreba na osvojenoj tituli pobjednika ovogodišnjeg IX. Trofeja grada Banje Luke za selekciju 2010. godište”, rekli su iz škole nogometa Kolibrići NK Rijeka Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend