Održan je POP SONG FEST “Zvijezde i zvijezdice”u Novoj Biloj

Na platou Hrvatskog kulturnog centra u Novoj Biloj u sklopu XXIII. manifestacije “Dani Nove Bile”, održan je POP SONG FEST “Zvijezde i zvijezdice”. Natjecala su se djeca od šest do osamnaest godina, podijeljeni u dvije kategorije: zvijezde i zvijezdice.
Titulu zvijezde ponio je Ivan Stanić iz Novog Travnika, osamnaestogodišnjak koji je nastupao i na Zvezdama Granda. Stanić je se žiriu i publici predstavio pjesmom “Kao moja mati” od Zdravka Čolića.

“Na nagovor profesora Josipa Popovića, odlučio sam se prijaviti na ovaj fest, a i zbog drušenja i novih poznanstava. Došao sam i otpjevao najbolje što sam mogao, međutim nisam se nadao pobijedi, budući da je konkurencija bila jaka”, rekao je Stanić.

Drugo mjesto u kategoriji zvijezda osvojila je Marija Šimić, treće Matea Bošnjak, dok nagradu publike dobio je Gabrijel Golub.

Titulu zvijezdice osvojila je Matea Popović, devetogodišnja djevojčica iz Nove Bile. Matea voli svirati, glumiti, a najviše pjevati. Tomislav Čorić osvojio je drugo, a Ana Marija Krezić treće mjesto.

“Pjevala sam svoju najdražu pjesmu “Jutro” od Jelene Tomašević, nisam mala tremu i bilo mi je lijepo nastupati.”, rekla je uzbuđena Matea.

Organizacijski odbor manifestacije zajedno s koordinatorom, moderatorom i profesorom Josipom Popovićem, kroz festival pružio je priliku mladim naraštajima naše Doline, da pokažu svoj talent te da kroz ovo takmičenje steknu novo glazbeno iskustvo.

“Drago mi je da su se okupili ovako kvalitetni izvođači, što mi je jako važno, da im je bilo zabavno, da je sve dobro prošlo i da je bilo publike. Žiri je zaista imao težak zadatak.”, rekao je Popović.