Održan sastanak udruga proisteklih iz domovinskog rata s predsjednicima ŽO HDZ-a BIH I 1990

Predsjednici Županijskih odbora HDZ BiH i HDZ 1990 Nikola Lovrinović i Slavica Josipović danas su se u Vitezu sastali s predsjednicima županijske i općinskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata općina Središnje Bosne. Aktualna politička situacija bila je glavna tema ovog sastanka, a predstavnici Udruga upoznali su županijske lidere dva HDZ-a i s drugim problemima, s kojima se susreće njihovo članstvo. Ljubica Garić, predsjednica Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja ŽSB rekla je:

 

 

{mp3}Ljubica{/mp3}

 

ŽO HDZ 1990 ŽSB aktivno koordinira s predstavnicima svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata na području ŽSB, koje su zabrinute za hrvatski narod u ovim složenim vremenima. U povodu obilježavanja 19. obljetnice HVO-a svim članovima Udruga, kao i pripadnicima HVO-a ŽO HDZ 1990 ŽSB uputio je čestitke, ističući kako je to „veliki dan za hrvatski narod, kada se prisjećamo onih koji su prvi stali u red za obranu Hrvata Središnje Bosne“.
Predsjednik ŽO HDZ BiH Nikola Lovrinović ukazao je na aktualni politički trenutak, najavljujući i prosvjedno okupljanje…

{mp3}Nikola_Lovrinovic{/mp3}

Dragana Sivonjić