Sport

Odigrana humanitarna košarkaška utakmica za Slavena Pojavnika Cicu

U srijedu navečer Vitežani su uživali u lijepom humanitarno-sportsko-zabavnom ugođaju. Naime, u Gradskoj sportskoj dvorani odigrana je košarkaška utakmica između veterana OKK Vitez u čijem su sastavu bili i juniori i momčad sastavljena od navijača Hajduka, pripadnika navijačke skupine Torcida Vitez.

Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je bio nekadašnjem mladom i vrlo perspektivnom košarkašu viteškoga kluba, Slavenu Pojavniku Cici, koji je 8. prosinca 1997. teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, nepokretan je i vezan za invalidska kolica.

Stari majstori viteške košarke koji su prije dvadesetak godina igrali s nesretnim Slavenom (Vidović, Udiljak, Matić,) i u poratnom vremenu pronosili slavu viteške košarke, osvojili i Kup KS Herceg – Bosna pobijedivši Ljubuški u Metkoviću, izborivši tako izlazak na međunarodnu scenu (prvi i posljednji put) i nastup u Kupu „Radivoj Korač“, na trenutke su, potezima i akcijama pokazivali što su nekada znali i na parketu bili kadri uraditi. Za to su, svaki put, burnim i dugotrajnim pljeskom i nagrađivani.

Bilo kako bilo, na kraju susreta svi su bili zadovoljni. Jer, bio je to lijepi ugođaj i događaj koji je, u svakom pogledu, opravdao cilj pa i očekivanja.

Torcida: Luković, Jukić, Jurčević, Debeljak, Križanović, Smiljanić, Matijanić, Bošnjak, Ivišić, Kovač.
Trener: Boris Vinac

OKK Vitez: Rajić, Livančić, Elmazovski, Udiljak, Bambur, Haskić, J. Matošević, Zirdum, Matić, Buhić, Palavra, Grabovac, Vidović.
Trener: Ivan Šero

 

 

(Izvor:OKK Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend