Glazbene vijesti

Obožavatelji su pokretač koji vodi Ivana Zaka do krune karijere!

Višestruko nagrađivani pjevač i autor, te jedno od najtraženijih regionalnih glazbenih lica, za odmor nema vremena niti nakon radnog ljeta. Po završetku uspješne turneje, brojnih koncerata u regiji, ljetnog aktualnog megahita ‘Meni se s tobom‘, Ivan Zak  nastavlja u istom ritmu u danima pred nama.

Čovjek koji uvijek naglašava kako su obožavatelji svih generacija njegov glavni pokretač i izvor inspiracije u glazbi, pored rada u studiju na novim pjesmama, nedavno je svojoj publici najavio veliko iznenađenje, nezaboravni scenski i glazbeni spektakl u Areni Zagreb koji će se održati 11.02.2017.

Zajedno sa svojim suradnicima, već mjesecima radi na ovom projektu, kako bi publici priuštio koncert za pamćenje, a koji će, kako je sam rekao, biti kruna njegove dosadašnje karijere i pokazatelj da se trud i upornost u dvadesetogodišnjem bavljenju glazbom itekako isplati.

Istodobno, ništa manje spektakularni, neće biti ni koncerti, koji slijede, a koji su savršeno zagrijavanje i priprema, kako Ivanu tako i publici za zagrebačku Arenu.

16.09. Slovenija, Novo Mesto, club Cubus

23.09. Hrvatska, Sračinec

24.09. Slovenija, Slovenska Bistrica

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend