Vijesti iz BiH

Obilježimo zajedno Europski dan jezika

EUNIC BiH – Udruženje kulturnih institucija Europske unije u BiH i Info centar Europske unije u BiH sa zadovoljstvom vas pozivaju da im se pridružite u proslavi Europskog dana jezika.

Europski dan jezika obilježava se širom Bosne i Hercegovine brojnim online događajima namijenjenima učenicima, profesorima, nastavnicima te svim ljubiteljima jezika.

Ukoliko želite osvježiti svoje znanje jezika, naučiti nešto novo i osvojiti nagrade, pozivamo vas da se prijavite i sudjelujete u brojnim zanimljivim događajima za Europski dan jezika!

Učenici, nastavnici, profesori, ljubitelji jezika, pridružite nam se da zajedno promoviramo bogatu jezičku i kulturološku raznolikost Europe te da zajedno potičemo cjeloživotno učenje jezika u školi i izvan nje.

Šta vas očekuje?

Nagradni online kviz Upoznajte jezike za sve građane BiH od 21. do 26.9. 2020. dostupan na upoznajtejezike.euinfo.ba

Družimo se, istražujemo i učimo jezike tijekom Veselih sati europskih jezika 24.9. zajedno s Goethe institutom, Austrijskim institutom, Dialogo talijanskim centrom i Udruženjem Dante Alighieri, Francuskim institutom i Veleposlanstvom Španjolske u BiH.

Web konferencija za nastavnike i profesore stranih jezika Kako podučavati strane jezike online? u suradnji s Veleposlanstvom Italije u BiH, Austrijskim institutom, Goethe institutom i Francuskim institutom u BiH održat će se 25.9.2020.

Za dodatne informacije i načine prijave: edl.euinfo.ba

Europski dan jezika tradicionalno se proslavlja 26. rujna u 47 zemalja članica Vijeća Europe, gdje se kroz niz aktivnosti skreće pažnja na važnost poznavanja stranih jezika i bogatu lingvističku i kulturalnu raznovrsnost u Europi.

Za dodatne informacije molimo kontaktirajte: info@euic.ba

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend