Glazbene vijesti

Obećano, ispunjeno! Toni Cetinski oduševio prepunu riječku Dvoranu mladosti!

Nekoliko dana uoči riječkog koncerta Toni Cetinski najavio je kako se pred dolazak u Rijeku uvijek osjeća posebno, emotivno. Odraz svoje duše Toni je vjerno prenio na publiku, koja je do posljednjeg mjesta ispunila Dvoranu mladosti, a on im je zauzvrat priredio koncertnu priču koju će dugo pamtiti.

Od uvodnih taktova, pa do nekoliko biseva, višesatni nastup publika je pratila s ushićenjem, pjevajući u glas sa svojim idolom. Nizajući hit za hitom iz bogate dvadesetpetogodišnje karijere, koju ovom turnejom i obilježava, Toni je i u Rijeci potvrdio zašto je vrhunski showman, te jedan od najtraženijih regionalnih izvođača.

Poznat kao čovjek i pjevač, kojemu je komunikacija s fanovima izuzetno bitna, atmosfera u dvorani doživjela je vrhunac, kada se Toni spustio među publiku i otpjevao nekoliko pjesama.

Dvorana mladosti, predivni obožavatelji iz Istre i Kvarnera, kojima se Toni posebno ponosi, na najljepši su mogući način zaokružili ovu Riječku glazbenu priču, te nastavili veličanstveni niz koncertnih pozornica kojima je ove godine suvereno “vladao” poput one u Areni Zagreb, Spaladium Areni u Splitu ili Kombank Areni u Beogradu.Kao i na cijeloj dosadašnjoj turneji kojom obilježava dvadeset pet godina nevjerovatne karijere, vrhunski uvod u Tonijev nastup ponovno su priredila Pravila Igre. Dečki su odradili odličan posao i svojim velikim hitovima, primjerice ‘Nebo na mojoj strani‘, ‘Kamen na duši‘, ‘Okovano srce‘ i aktualnim ‘Zagrli me’, oduševili su posjetitelje, koji cijene najbolju glazbu.Za sve vas koji ste slučajno propustili jedinstvenu glazbenu priču u Rijeci, Toni Cetinski najavljuje novi susret, ovoga puta u najluđoj noći u godinu, na dočeku Nove godine 2017., u Rovinju.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend