Nudi besplatno recept za lijek protiv svinjske gripe

Nekada je najpoznatiji travar s Romanije bio Jovo Mijatović, a njegov nasljednik je Nenad Gavrilović za kojeg kažu i da je pravi narodni ljekar. On je za medije izjavio da je još prije godinu dana Ministarstvu zdravlja Republike Srpske besplatno ponudio recept za lijek protiv svinjske gripe i nikada nije dobio odgovor. Tu se očigledno radi o stvarima vezanim za autoritet. Zvaničnici nikada neće prihvatiti moj lijek, oni prihvaćaju samo svoje. Ljudi umiru od svinjske gripe, ali oni tvrdoglavo odbijaju moj lijek koji garantirano liječi oboljele od virusa H1N1.

Sastojci za moj lijek mogu da se kupe u svakoj prodavaonici ili na pijaci i to za deset do 15 maraka. I svaki čovjek može sam da ga napravi precizno se držeći recepta. Pronašao sam i preventivni lijek koji se sastoji od hrena, meda i kadulje. Ta mješavina daje stopostotnu zaštitu i stvara snažan imunološki sustav – izjavio je travar Nenad Gavrilović i dodao da je svakom tko mu se obratio za pomoć, besplatno dao recept. – Najvažnije je da se ne sumnja u alternativnu medicinu. Sve što je potrebno za čovjekovo zdravlje, nalazi se u prirodi. Često čujem priče u stilu „da Nenad zaista liječi od svinjske gripe, bio bi milijunaš”. Zašto bih morao biti milijunaš. Ja jedino želim da pomogne ljudima – poručio je ovaj travar s Romanije.

Recept za prevenciju svinjske gripe

Najvažnije je podići imunološki sustav, a to se radi pomoću ribljeg ulja. Odrasli treba da piju po jednu jušnu žlicu dnevno, a djeca dvije žlice ribljeg ulja dnevno. Osim toga, treba uzimati i veoma jednostavan lijek koji se pravi od sastojaka koji se mogu naći na svakoj pijaci i u ljekarnama.

Potrebni sastojci:

500 grama meda, 100 grama svježeg korijena hrena I 20 grama samljevene žalfije

Način pripreme:

Hren se izrenda i pomiješa s medom. Tome se doda 20 grama samljevene žalfije.

Način upotrebe:

Mješavina se uzima 20 dana ujutro i navečer. Odrasli treba da uzimaju po jednu jušnu žlicu, a djeci je dovoljna po jedna kavena žlica ujutro i navečer. Ako u tih 20 dana čovjek dođe u dodir s virusom, neće oboljeti, a steći će imunitet na svinjsku gripu. Ako netko već boluje od gripe treba u toku 24 sata da popije četiri grama vitamina C, po jedan gram na šest sati. Najbolje ga je istucati pa popiti s vodom.

Što treba izbaciti iz ishrane dok traje epidemija

Travar Nenad Gavrilović kaže da dok traje epidemija svinjske gripe ne bi trebalo jesti sve vrste šećera niti piti vještačke sokove. – Slatkiše treba izbaciti iz ishrane. Šećer izbacuje kalcij iz organizma i tako uništava imunitet. Najveću opasnost predstavlja upotreba octa, bilo da se radi o vinskom ili jabukovom. Ne treba koristiti ni pasterizirano povrće. Ocat izbacuje vitamin C i umjesto njega treba koristiti isključivo limun – preporučuje travar.

Čaj koji pomaže onima koji već imaju gripu

Potrebni sastojci:

– limun, med, cimet, muškatni oraščić, karanfilić, crno vino

Način pripreme:

U dvije litre hladne vode stave se četiri oguljena limuna, koja se prethodno sitno isjeckaju. Tome se dodaju četiri jušne žlice meda. Ovo se poklopi i pusti da ključa oko 20 minuta. U tu vodu se potom dodaju jedna žlica mljevenog cimeta, jedna žlica mljevenog muškatnog oraščića, pola kavene žlice karanfilića i dva decilitra crnog vina. Ostaviti da ključa još pet minuta. Ova količina čaja treba da se popije u toku 24 sata. Čaj treba piti četiri dana.

Napitak za jačanje imunološkog sustava:

Potrebni sastojci:

250 grama putera, kilogram meda, 100 grama samljevenog korjena đumbira, 50 grama samljevene ljute paprike

Način pripreme:

U šerpu se stavi kilogram meda i 250 grama putera i polako, na tihoj vatri, miješa dok se ne sjedini. Potom dodati 100 grama samljevenog korjena đumbira i 50 grama samljevene ljute paprike. Sve dobro izmiješati i uliti u staklenu teglu.

Način upotrebe:

Uzima se po jedna jušna žlica dnevno uz jelo.

Onaj napitak je dobar i za jačanje nadbubrežne žlijezde koja strada od stresa, a ona je jedan od najvažnijih čimbenika imunološkog sustava. Napitak se pokazao efikasnim i kod razbijanja sluzi u plućima.

(San)