Pjesme

Novogodišnji glazbeni pokloni Ivane Marić!

Široki osmijeh, izuzetna pozitiva, te prepoznatljiv izniman vokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, oduvijek su bili posebni forte u životu, ali i radu Ivane Marić.

Na valovima odličnih rekacija na posljednju uspješnicu ‘Divota od života’, Ivana se posvetila radu i snimanju novih skladbi. Prva od njih upravo je prigodna pjesma, za dane pred nama, riječ je o obradi poznate pjesme ‘Nove godine’.

Sasvim spontano, moji kolege i ja smo preslušavali neke stare pjesme, u potrazi za nečim interesantim što bi bilo dobro obraditi za svirke s bendom. Naišli smo na ovu stvar ‘Nove godine’, ušli u studio, odsvirali, otpjevali i zarazili se tom jednostavnom melodijom i porukom. Imala sam u planu snimiti božićni singl, ali evo ispao je Novogodišnji.’, poručila je Ivana.

‘Nove godine’ su jedan lagani glazbeni intermezzo za siječanj, kada će u radijskim i televizijskim eterima zaživjeti novi singl Ivane Marić ‘Nađi vremena za ljubav’, za koji je već snimljen i spot.

Ivana Marić zajedno sa svojom vjernom publikom Novu godinu dočekati će u Samoboru, gdje će 31.12. točno u podne nastupiti na manifestaciji ‘Doček Nove godine u podne u Samoboru’.

Dok čekamo Novu, uživajte u novogodišnjem poklonu Ivane Marić pjesmi ‘Nove godine’.

Izvor: Hit Records

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend