Lokalne vijesti

NOVO iz Internacionalne ljekarne/apoteke “Vitez”!

Vitaminska krema za sve koji žele lijepu kožu i u malo hladnijim danima!

Ljeto je već odavno iza nas. Dolaskom hladnih dana, zbog nižih temperatura, vjetra, niske razine vlage i grijanja, koža je podložnija isušivanju, crvenilu i pucanju. Da bi bila zdrava i blistava, kožu treba pravilno njegovati tijekom cijele godine. Važnu ulogu u njenoj njezi imaju vitamini.

Zato je VITAMINSKA KREMA naš sljedeći odabir.

VITAMINSKA KREMA bogata je vitaminima A, D i E, kao i arganovim uljem. Idealna je za sve tipove kože, a posebno za suhu i osjetljivu kožu, pruža joj potrebnu hidrataciju, elastičnost i svježinu. Vitamini koži osiguravaju blistavost, mekoću i ujednačen ten. Ako ih koža ne dobiva dovoljno, ona postaje suha i oštra na dodir. A i D vitamini čiste kožu od akni, smanjuju infekcije i upale, pojavu bubuljica, te ublažavaju hiperpigmentaciju – pojavu tamnih fleka. Arganovo ulje, kao i vitamini, izvrsni su za hidrataciju kože. Bogato je vitaminom E i mnogim antioksidansima. Dubinski prodire u kožu i unosi hranjive i aktivne sastojke. Hrani, omekšava i regenerira kožu, ublažuje iritacije i crvenilo, a istovremeno pojačava elastičnost kože. Osim toga, arganovo ulje je jedno od najmoćnijih anti-age ulja na svijetu. Kao i vitamin A, djeluje protiv bora i usporava proces starenja kože jer kožu opskrbljuje vlagom i potiče stvaranje kolagena.

Rezultate primjene VITAMINSKE KREME brzo ćete primijetiti jer će vaša koža tijekom čitavog dana biti elastična i meka na dodir.

VITAMINSKU KREMU od pažljivo odabranih sastojaka, od sada možete naći u svim poslovnicama JU Internacionalna ljekarna/apoteka “Vitez”.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend