Sport

Novi uspjesi članova STK “CM” iz Viteza

Još su dva velika turnira iza članova STK “CM” iz Viteza. Naime, Dora Ćosić sudjelovala je na Pro Touru, tuniru za kadete i juniore, održanom u Mađarskoj, gdje je prikazala odličnu igru, posebno imajući u vidu činjenicu da je ona, kao 11-togidišnjakinja nastupila u kategoriji do 15 godina.

Za prolaz dalje izgubila je od reprezentativke Mađarske s 3:2 u triler meču koji je, u posljednjem setu završio rezultatom 15:13.

Uspješan je bio i trener STK “CM” Ivan Bobaš, koji je nastupio za seniorsku reprezentaciju BiH u Albaniji i tamo ostvario veliki uspjeh. Naime, na turniru kvalifikacija za Europsko ekipno prvenstvo ostvarene su sve pobjede, sa skorom 4-0, u finalu su pobijedili reprezentaciju Škotske i ovjerili svoju kartu za Europsko prvenstvo. Ovo je jako veliki uspjeh za STK “CM” iz Viteza.

Vitežani se već spremaju za nove nastupe. Idućeg vikenda nastupaju na 12. Memorijalnom turniru Mirko Abramović u Varaždinu.

Iz ovog vrijednog Kluba obavještavaju sve zainteresirane da svakodnevno vrše upis novih članova, a za starije imaju rekreativni termin srijedom. Svi ste dobrodošli, poručuju iz STK “CM” iz Viteza.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend