Sport

Novi Travnik: FIBA 3×3 streetball turnir

U organizaciji udruge za poticaj razvoja općine Novi Travnik “PRONT”, u Novom Travniku će se održati košarkaški Streetball 3×3 turnir pod okriljem FIBA-e.

Turnir će se igrati 14 i 15. srpnja na košarkaškim terenima kod Doma zdravlja u Novom Travniku, a pobjednik drugog po redu FIBA 3×3 turnira u Novom Travniku izborit će nastup na Chellenger turniru u rumunjskom gradu Sibiu.

Organizator FIBA 3×3 streetball Novi Travnik turnira je osigurao i bogat nagradni fond, što ovaj turnir svrstava među najjače turnire u Bosni i Hercegovini, ali i šire.

Kotizacija po ekipi iznosi 50 KM, a pobjedniku turnira pripast će pehar i novčana nagrada u iznosu od 1000 eura i plačen put na Chellenger u Sibiru.

Također su osigurane nagrade i za drugo mjesto kao i nagrade za najbolje u izvođenju trica i u zakucavanju. Pobjednik prošlogodišnjeg izdanja FIBA 3×3 Streetball turnira bila je ekipa Ecos Romari iz Viteza.

Prijave za ovaj košarkaški spektakl traju do 13. srpnja, a prijaviti se možete preko službene Facebook stranice ili na stranicu www.3x3planet.com.

(hronika.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend