Glazbene vijesti

Novi spot klape Šufit: Je li Žigo osvojio svoju staru ljubav ?!

Spot za pjesmu ‘Ne more srce kontra sebe’ klapa Šufit snimala je u Lučanima, na imanju kod Gorana Žige, koji je srca gledatelja osvojio sudjelovanjem u emisiji ‘Ljubav je na selu’. 

Uvijek dobro raspoloženi Žigo rado je primio Splićane i odigrao glavnu mušku ulogu u njihovom spotu. Vlasnika najduljeg brka zapala je uloga seljana kojem interes pobudi povratnica iz inozemstva, koju je u spotu odigrala glumica splitskog HNK Tajana Jovanović. Iako mu je to prva glumačka uloga, Žigo je kazao da nije imao tremu niti mu je bio problem stati pred kamere.

Na kraju je i zapjevao s klapom te su se svi skupa počastili janjetinom s ražnja i čašom domaćeg vina.

– Klapa Šufit je najbolja klapa, ekstra, Bog im da zdravlja, kazao je Žigo i nazdravio pjevačima. Ni dečki iz Šufita nisu se žalili na cjelodnevno snimanje koje je ovog puta za njih uključivalo i fizički rad – košnju i čuvanje ovaca. Zahvaljujući dobrom društvu, sve im je, kažu, proletjelo u trenutku.

– Zahvaljujući scenariju, kojeg potpisuje Jolanda Tudor, fanovi nas ovaj put imaju priliku vidjeti u nešto opuštenijem izdanju nego inače. Redatelj spota naš je vjerni suradnik Matko Petrić, a snimatelj Jere Grujić koji će, siguran sam, svima vama vjerno prenijeti predivnu atmosferu sa snimanja spota, kazao je Zdeslav Mišurac iz klape Šufit. S pjesmom ‘Ne more srce kontra sebe’ klapa Šufit nastupila je na festivalu Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu, gdje su osvojili drugu nagradu žirija i treću nagradu publike.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend