Glazbene vijesti

Novi singl TBF-a

TBF-ovci, trostruki dobitnici Porina za koncertni album „Perpetuum fritule“, završili su svoj novi dugoočekivani studijski album
Bezobrazno dobar novi album zanimljivog naslova “Pistaccio metallic” u prodaji će se pojaviti sredinom lipnja, a odlična najavna pjesma „Mater“, otkriti će vam samo dio atmosfere s albuma.

O samom albumu, jedan od članova benda, Saša Antić kaže: ‘Album Pistaccio Metallic je peti studijski album TBF-a koji je nova stranica u radu benda.
Novi izdavač – Dallas Records, novi bubnjar – Janko Novoselić. Snimali smo prvi put van Splita, u Novom Mestu u Sloveniji u studiju RSL i po prvi put sami producirali čitav album. Na njemu je novih 11 stvari, po običaju red priče, red narodne mudrosti, sve u rimi.’
Prvi singl s albuma je pjesma “Mater” , nastavlja Saša i dodaje, ‘Svi znate da je ženski lik iz pjesme “Dogodila se ljubav” koju izvode Lea Dekleva i Mladen i Saša od TBF-a poručio jednom anonimnom srećkoviću da za njega ima ljubav za kakvu niste čuli. I zaista, nikad niste čuli ostatak priče. Naime, u paralelnom svijetu jeftine psihologije i opskurne rap poezije ta ljubav se ostvaruje, oni završe skupa i kako to obično biva cvjeta punih 8 godina. Pjesma “Mater” govori o tome što se događa upravo sada, nakon 8 godina njihove veze.  (mtv.com.hr)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend