Glazbene vijesti

Novi singl Marka Tolje

Zajednička suradnja hvaljenog autora Predraga Martinjaka i riječkog glazbenika Marka Tolje odgovorna je za “Bilo bi bolje“, singl sa kojim Marko nastupa na nadolazećem, 63. izdanju  Zagrebačkog festivala, 22. siječnja 2016.

Nastavak je to uspješne suradnje s P’Eggyjem, koja je započela prošlogodišnjim nastupom i pjesmom “Ljubav godine“, te ljetnom uspješnicom „Za sreću drugo ime“ koja je tjednima dominirala top listom najemitiranijih singlova u Hrvatskoj HrTop40.
Iza Marka je skoro 10 godina karijere u kojoj je pokazao da se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu, swingu, dobitnik je Porina, pobjednik dvaju televizijskih showova, „Zvijezde plešu“ i „Zvijezde pjevaju“, iza njega su mnogobrojni nastupi i koncerti te tri albuma „Stare dobre stvari“, „Vrijeme briše istinu“ i „Ljubav u boji“…
Svojevrsni početak obilježavanja okrugle godišnjice karijere Marko je počeo samostalnim koncertom u punoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 2. prosinca i oduševio sve prisutne. U 2016. godini publici priprema posebna glazbena iznenađenja na nastupima diljem Hrvatske. Sve aktivnosti i novosti o Marku pratite na službenim facebook stranicama https://www.facebook.com/Marko-Tolja-Official-Page
Marko Tolja predano gradi svoju glazbenu priču, pomno birajući suradnike i sudeći prema reakcijama publike i struke vrlo je uspješan u tome.
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend