Pjesme

Novi singl i spot Zlatka Pejakovića „Sedam dana maligana“

“Sedam dana maligana” naslov je novog singla Zlatka Pejakovića s novog albuma, koji Zlatko priprema već neko vrijeme. Album je najavljen prvim singlom “Tko ti spava s desne strane”, ljubavnom hit pjesmom u Zlatkovoj maniri koja je odmah osvojila publiku.

Zlatko je za drugi singl htio pjesmu koja bi nastavila niz uspješnica veselog ugođaja, vedrog teksta, plesnog ritma, pjesmu koja bi svakog mamila da je zapjeva punog glasa. Pjesma naslova “Sedam dana maligana” tvorevina je Mirka Šenkovskog Geronima, sve traženijeg autora koji potpisuje i glazbu i tekst, a za aranžman je zaslužan Antonio Zadro.

O tome kako je nastao spot Zlatko Pejaković kaže: “Pjesma govori o veselici u klubu, a nisam želio da se video spot snimi u nekom klubu jer je to već mnogo puta viđeno. U razgovoru s Antonijem, rekao sam: Najbolje bi bilo da ti to nacrtaš. Antonio je rekao: OK, imam ideju. I tako smo napravili ovaj atraktivan animirani video spot. Zahvalan sam i Antoniju na spotu i odličnom aranžmanu i Geronimu što je kao autor prepoznao moj senzibilitet i napisao pjesmu baš po mojoj mjeri.”

Za pjesmu je snimljen video spot, a potpisuje ga Antonio Zadro.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend