Lokalne vijesti, Oglasi

Novi savjeti i preporuke iz JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez

JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez podsjeća vas na jednostavne mjere kojima možete spriječiti širenje koronavirusa i povećanje broja oboljelih:

👉nosite masku

👉držite distancu i razmak od 2 m

👉često i redovito perite ruke sapunom

👉izbjegavajte okupljanja, rukovanja i grljenja

👉održavajte osobnu higijenu i higijenu prostora – koristite odgovarajuće dezinficijense.

Budimo odgovorni, držimo se propisanih mjera – zaštitimo sebe i druge!

Iako je jedna od glavnih i najboljih mjera zaštite od koronavirusa često pranje i dezinficiranje ruku, ono isušuje našu kožu. Čestim pranjem s kože se uklanja prirodna masnoća i zato dolazi do pojave suhih ruku. Zato poslije svakog pranja na ruke trebate nanijeti zaštitnu kremu koja će nahraniti vašu kožu. U suprotnom, isušena koža dovodi do svraba i peckanja, te postaje idealna podloga za bakterije, viruse i alergije.

Ovoga puta preporučamo vam novi proizvod našeg galenskog laboratorija – KREMU ZA RUKE s 5% ureom i eteričnim uljem lavande. Urea zacjeljuje i omekšava kožu, poboljšava njezinu elastičnost, hidratizira i sprječava isušivanje kože. Ugodan miris lavande umirit će vas, ali i vašu kožu koja će biti nahranjena i mekana. KREMA ZA RUKE potiče regeneraciju kože, čini ju zdravijom i sjajnijom. KREMU ZA RUKE potražite u svim ljekarnama JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez!

Higijena ruku – jedna je od najvažnijih mjera prevencije zaraze!

Redovito i pravilno pranje ruku spriječit će širenje većine zaraznih bolesti koje se mogu prenijeti nečistim rukama. Kada sapun i voda nisu dostupni, ruke se mogu oprati preparatima koji sadrže dezinficijense. Dezinfekcijska sredstva treba birati pažljivo, a upotrebljavati ih onda kada želimo postići antimikrobnu i antivirusnu aktivnost na rukama ili kada nemamo vode u blizini.

U ljekarnama JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez dezinfekcijska sredstva možete naći u praktičnom tečnom, sprej i gel obliku. Ona pružaju zaštitu u svakoj prilici – na putovanju, u školi, na radnom mjestu ili u automobilu. Prikladna su za svakodnevnu uporabu, za cijelu obitelj.

Budimo odgovorni i odgovornim ponašanjem spriječimo širenje koronavirusa!

Vaša JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend