Glazbene vijesti

Nove optužbe: Jackson me zlostavljao kad sam imala 12 godina!

Želeći ostati anonimna, jedna žena dostavila je dokaze da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja Michaela Jacksona. Ova četrdesetogodišnjakinja tvrdi da ju je seksualno zlostavljao kada je imala 12 godina i da joj je isplatio više od 900 tisuća dolara da je ušutka.

Da bi dokazala da su njezine optužbe istinite, kao dokaz priložila je i niz ljubavnih pisama koje je kao djevojčica primila od Jacksona. U jednom od pisama kralj popa joj piše: “Jako te volim i što više pričam s tobom, volim te još više. Lud sam za tobom.”

Jacksona je upoznala 1986. godine kada je s mamom došla u posjet na glazbenikovo imanje. Tom prilikom pozvao ju je u poseban dio kuće koji je zvao dijelom u kojem vladaju slatkiši i tamo ju je počeo ljubiti i dodirivati, ispričala je žrtva. U kontaktu s Jacksonom bila je sljedeće četiri godine i u tom razdoblju on joj je svako toliko isplatio određenu svotu novca u zamjenu za šutnju. Sudu je dostavila i sve potvrde o uplatama Jacksona na njezin račun.

Jacksonova žrtva tužbu je uputila njegovim odvjetnicima želeći da joj isplate odštetu za duševnu bol koju je pretrpjela.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend