Kultura, Lokalne vijesti

Nova premijera GKM Vitez – Put po svijetu!

Premijera predstave “Put po svijetu” GKM Vitez, sigurni smo, osvojit će mnoga dječja srca.

Predstava je namijenjena za djecu školskog uzrasta, ali svakako će i svi ostali moći uživati u ovom avanturističkom kazališnom činu. Premijerno se igra u NEDJELJU, 19. srpnja, s početkom u 20h, čime se nastavljaju 5. Dani hrvatskog kazališta u Vitezu.

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u kazalište na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića.
Tehnička potpora je Minela Salkić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.
Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić. I za ovu predstavu vlada veliki interes publike, tako da pozivamo sve one koji žele rezervirati svoje ulaznice da to učine na brojeve:
063 697 339, 064 44 51 708, 063 335 334.

Također, još jednom pozivamo na poštivanje propisanih mjera i naredbi nadležnih institucija, a vezano za zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend