Glazbene vijesti

Nova pjesma Danijele Martinović

Drago mi je da se pjesma ljudima sviđa. Već na prvo slušanje, kad ju je Tonči Huljić svirao, znala sam da je to pjesma za mene. A instinkt me nikad nije prevario, kaže pjevačica.

Volim barabu, moju budalu, nebitno u kom izdanju, pjeva Danijela Martinović (44) u novom hitu Tončija i Vjekoslave Huljić . Samo nekoliko dana nakon što je predstavila pjesmu ‘Volim barabu’, Danijela je ušla na top listu najbolje domaće glazbe na Narodnom radiju.

– Baš me to veseli. Drago mi je da se pjesma ljudima sviđa. Već na prvo slušanje, kad ju je Tonči Huljić svirao, znala sam da je to pjesma za mene. A instinkt me nikad nije prevario – kaže splitska pjevačica. Dodaje da joj se sviđa što je pjesma duhovita. Upravo će se s njom predstaviti i na nadolazećem CMC festivalu u Vodicama. Ovih je dana snimila i spot.

– Snimanje je bilo odlično. Razmišljala sam da u spotu glumi Zlatan Zuhrić Zuhra , s kojim sam već snimila dva spota, ali sam realizaciju trilogije ostavila za drugi put. Sad u spotu imam dva muškarca, jednoga kojeg ostavljam i drugog s kojim odlazim – kroz smijeh kaže Danijela. Tvrdi da se njezin partner Petar Grašo ne ljuti što pjeva da voli barabu.

– A što bi mu smetalo? Uvijek me podržava. Pa i on je prava, pozitivna baraba, na koju smo i mislili kad smo pisali pjesmu – zaključila je.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend