Lokalne vijesti, Oglasi

Nova nagradna igra JU „Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez!

Vrijeme je za još jednu nagradnu igru JU „Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez!

Ovoga puta u suradnji s BiVits ACTIVA organiziramo darivanje dodatka prehrani namijenjenog za jačanje imuniteta. Radi se o tabletama koje sadrže kombinaciju vitamina C, cinka i vitamina D3 u količinama dovoljnim za zadovoljavanje dnevnih potreba osobama koje ishranom ne unose dovoljne količine ovih vitamina i minerala.

Sve što trebate je da u periodu trajanja nagradne igre od 10. do 17.5.2021. :

🌟Like Facebook stranicu Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez  

🌟Like&Share ove objave

Ime sretnog dobitnika bit će objavljeno 17.5.2021. godine

Sretno svima!

Inače, BiVits Activa Vitamine i minerale možete pronaći u svim ljekarnama JU „Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez, a njihovo stručno osoblje vam stoji na usluzi sa svojim znanjem i iskustvom za preporuke pri korištenju.

Puno toga znamo o štetnom djelovanju UVB i UVA zraka, ali mi znamo i kako se najbolje zaštiti od štetnih sunčevih zraka. Naravno, važno je koristiti odgovarajuću zaštitu, a evo što vam preporučamo.

Avène Sun proizvodi za zaštitu od sunca i štetnih zraka bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi. Odlikuju se iznimnom sposobnošću upijanja i ne ostavljaju bijele tragove ni na tamnijim tipovima kože. Linija Avène Sun pruža visok stupanj zaštite od sunca, a njezina učinkovitost klinički je ispitana. Avène termalna izvorska voda – Eau Thermale Avène zaštita od sunca je broj 1 u Europi!

Od 1.5. do 31.5. uz kupovinu bilo kojeg Avène Sun proizvoda za zaštitu, u ljekarni JU „Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez preko puta Doma zdravlja Vitez na poklon dobivate Avène Sun torbu, neseser ili ručnik (poklon po izboru, do isteka zaliha).

BIODERMA Atoderm SOS sprej ima umirujući učinak već nakon 60 sekundi prilikom prve aplikacije, a djeluje do 6 sati. Odgovara nadraženoj, suhoj do vrlo suhoj i osjetljivoj koži. Smanjuje potrebu za češanjem i ublažava nadražaj. Njegova izuzetno lagana tekstura hladi i vraća osjećaj ugodnosti. Formula spreja omogućava ravnomjerno raspršivanje po cijelom tijelu i licu, za cijelu obitelj. Ne ostavlja mrlje na odjeći.

Za trenutačan osjećaj ugode, dugotrajnu hidrataciju i intenzivnu zaštitu! ATODERM SOS sprej potražite po 50% nižoj cijeni u ljekarni JU „Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez preko puta Doma zdravlja Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend