Lokalne vijesti, Oglasi

Nova nagradna igra Internacionalne ljekarne/apoteke Vitez!

Vrijeme je za novu NAGRADNU IGRU na INSTAGRAM i FACEBOOK profilu JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez!

Drage mame, pomozite svojim mališanima da lakše dišu! Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite posebno dizajnirani ISOMAR® ASPIRATOR!

Ovoga puta nagrađujemo 3 sretne dobitnice sjajnim ISOMAR® NAZALNIM ASPIRATOROM (1 instragam i 2 facebook sretne dobitnice).

Sve sto trebate jeste:

Like naše facebook stranice

Share objave na Vašem FB profilu

U komentaru označiti 2 mame kojima preporučujete sudjelovanje u igri.

Sretne dobitnice objavljujemo 10.5.’21.

Sretno svima!

POMOZITE BEBI DA LAKŠE DIŠE!

Začepljen nos može uzrokovati infekcije gornjeg i donjeg respiratornog sustava. Dijete zbog toga postaje nervozno, razdražljivo, slabije jede i ne može mirno spavati. Čišćenje začepljenog nosa kod beba je puno učinkovitije uporabom aspiratora.

ISOMAR® NAZALNI ASPIRATOR je posebno dizajniran da BRZO, JEDNOSTAVNO I EFIKASNO čisti začepljeni nos bebe i omogućava slobodno disanje. Funkcionira tako da roditelj pomoću nastavka na usta ”povlači i isisava” sekret iz nosa.

I još jedan novitet u JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez!

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] nježna i učinkovita linija proizvoda za čišćenje kože!

Temeljito svakodnevno čišćenje prvi je korak u učinkovitoj njezi kože. Čišćenjem ujutro i navečer uklanja se prljavština, šminka i višak sebuma, a toniziranjem se koži vraća njezina prirodna pH vrijednost.

Za zdrav izgled kože ključno je održavanje optimalne hidratacije. Eucerin DermatoCLEAN linija za čišćenje kože prilagođena je različitim tipovima i indikacijama te teksturnim preferencijama.

Ovi blagi, ali učinkoviti preparati za čišćenje posebno su formulirani kako bi se spriječilo isušivanje kože. Bez prave količine vode koža se isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstinu.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend