Nogometni klub Vitez potpisao je ugovor o generalnom sponzorstvu sa tvrtkom TQT LLC USA

Nogometni klub Vitez potpisao je ugovor o generalnom sponzorstvu za sezonu 2023/2024. godinu. Objavu Nogometnog kluba Vitez prenosimo u cjelosti.

Poštovani navijači i simpatizeti našeg kluba,sa ponosom objavljujemo da je naša Nogometna akademija/ klub Vitez potpisala ugovor o generalom sponzorstva za nastupajuću natjecateljski sezonu 2023/2024 godinu sa tvrtkom TQT LLC USA.

Primarne osnove našeg ugovora je ulaganje u omladinske kategorije svih selekcija naše nogometne akademije , kroz omasovljenje omladinske škole, edukaciju trenerskog osoblja,pomoć u materijalno tehničkim sredstvima za rad naše akademije, te ostvarivanje što boljih rezultata u budućem periodu, te vračanje naših navijača na stadion.

Naš generalni sponzor je obiteljska tvrtka koja pruža najkvalitetnije logističke usluge diljem Sjedinjenih Američkih Država,te međunarodnom prijevozu, kao i trgovinu nekretninama u U.A.E.-Dubaji u vlasništvu velikog zaljubljenika u nogomet koji je igrajući nogomet u R. Italiji i USA , opredjelijo za obiteljski biznis ,te unapređenje rada naše akademije.

Generalom sponzoru se ovim putem uvelike zahvaljujemo što je odabrao nas, a na nama je da opravdamo očekivanja istog. HVALA!