Sport

Nogometna akademija Master počela s radom

Održan je prvi službeni trening Nogometne akademije Master na terenu sportskog centra Ecotok, Donje Putičevo.

 Mališani su bili oduševljeni i s nestrpljenjem iščekuju sljedeći trening. Na treningu su bili prisutni svi treneri, kao i sam voditelj akademije, jer želja je upozati se dobro s polaznicima akademije, ali i steći njihovo povjerenje.

 Nogometna akademija Master treninge će održavati tri puta tjedno u dogovoru s trenerima, a cilj je malim nogometašima ponuditi najbolje znanje, vještine i uvjete.

 Master je idealno mjesto za početi svoj sportski i nogometni put. Upravo će se ovdje voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju, te će kroz različite etape rasta i razvoja, djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa.

Rad koji će se provoditi je planski i organiziran i u kontroliranim uvjetima pod budnim okom školovanih i obrazovanih trenera, magistara kineziologije, nogometnih trenera i trenera vratara. Na usluzi djeci će biti i fizioterapeuti te stručno – pedagoška služba.

Akademija u budućnosti teži ka najvišim ciljevima. Polaznicima Nogometne akademije Master želimo omogućiti sve potrebno za razvoj kako bi u budućnosti postali prije svega što kvalitetniji ljudi, a potom i nogometaši.

Pokušat ćemo ostvariti suradnju sa klubovima iz BiH, ali i regije, međutim, kako god učili i trenirali djecu da budu sto bolji, organizirat ćemo edukaciju i za roditelje, jer biti roditelj nogometaša nije lako.

 Naša akademija ima najviše ciljeve, ali idemo korak, po korak poručili su iz Mastera.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend