Sport

Nogometaši BiH u novim dresovima

Revanš utakmica između fudbalera Bosne i Herecegovine i Republike Irske za baraž EURO 2016 u Francuskoj zakazana je za 16. novembar u Dablinu, a izabranici trenera Mehmeda Baždarevića će zaigrati u novim adidas dresovima.

Adidas je za „Zmajeve“ dizajnirao novi dres koji će nositi na gostujućim mečevima, a na njemu dominira bijela boja, sa sivim prugama i tri plave crte.

Novi dres je napravljen je od climacool tehnologije koja omogućava idealnu ventilaciju u svim klimatskim uslovima. Ovo je jedinstven sistem ventilacije koji pomaže tijelu da ostane suho i za vrijeme veoma napornih takmičenja i treninga što će u mnogome pomoći igračima tokom 90 minuta napete igre. Climacool tehnologija omogućava koži da diše i spriječava zadržavanje vlage i toplote.

Novi dres Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine biće dostupan širom svijeta u adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup. Priključite se adidasovom razgovoru o fudbalu na adresi www.facebook.com/adidasfootball  ili Twitter-u: @adidasfootball #allin or nothing.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend