Nogometaš Duško Tošić u teškom zdravstvenom stanju

Duško Tošić, bivši reprezentativac Srbije, pozitivan je na koronavirus i zdravstveno stanju mu je loše. . Tošić ima teži oblik upale pluća, piše magazin “Hello”.

Nije poznato kako se i gdje zarazio, a nema informacija ni o tome je li hospitaliziran. Tošić je na sudu rekao da mu supruga “smiješta aferu” kako bi mu napakostila jer im se trenutno brak nalazi u krizi. “Moje ime, lik i djelo trebaju se pojavljivati isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim djelima.

Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran obratiti na ovaj način. Svugdje sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovjek koji se uvijek trudi biti gospodin, gdje god bio i što god radio.

Zato ću ostati dosljedan sebi, ignorirat ću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vjetar koji je usmjeren protiv mene”, napisao je Tošić na Instagramu. Podsjetimo, Karleuša je u prijavi tog 7. siječnja navela da je dva puta udario u lice, te da je pljunuo. Tošiću je najprije izrečena kazna zabrane prilaska od 48 sati, ali je ona uskoro preinačena u 30 dana.

Dnevnik.ba