Vijesti iz BiH

NLB Banka ponudila još povoljnije uslove kreditiranja fizičkih lica

NLB Banka je dodatno unaprijedila svoju kreditnu ponudu pokrenuvši akciju gotovinskih, zamjenskih, stambenih i hipotekarnih kredita i na taj način omogućila svojim klijentima da uz još povoljnije uslove dođu do potrebnih finansijskih sredstava u ovoj godini. Klijentima su omogućene i niže kamatne stope, kao i duži rokovi otplate.
„Važno nam je da naši klijenti budu zadovoljni, a jedan od preduslova njihovog zadovoljstva je mogućnost da kod nas nađu optimalno rješenje za sve svoje finansijske potrebe. Nova ponuda je namijenjena budžetskim korisnicima, primaocima plata, kao i ostalim klijentima. NLB Banka je u ovoj godini ponudila i hipotekarne kredite po vrlo povoljnim uslovima,“ izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica i član Uprave NLB Banke.
Krediti na osnovu hipoteke na nekretninu su namijenjeni za finansiranje kupovine postojeće ili izgradnju nove stambene jednice ili poslovnog prostora, odnosno za refinansiranje postojeće zaduženosti ili zadovoljenje drugih potreba za koje je klijentima neophodan veći iznos finansijskih sredstava.
Iz NLB Banke su saopštili da akcija traje do kraja juna ove godine, te su pozvali sve zainteresovane da posjete poslovnice, te dobiju više informacija o ovoj ponudi.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend