Lokalne vijesti, Sport

NK Šantići u novu sezonu s novim idejama i projektima

Nogometni klub NK Šantići jedna je od sportskih institucija u Vitezu i Lašvanskoj dolini koja svojim radom postavlja visoke standarde u organizaciji rada s mladim sportistima.

Temeljeni na dugogodišnjoj tradiciji, koja datira već pedeset i šest godina, NK Šantići se, u ovom vremenu koje baš i nije sklono sportu, na sve načine bori za opstanak i održavanje visoke razine kvalitete u radu s mladim sportistima.

U periodu od nekoliko posljednjih godina (2006. – 2020. godina) uprava i djelatnici su poduzeli i realizirali nekoliko važnih infrastrukturnih projekata, od kojih se svakako izdvajaju – proširenje dijela klupskih prostorija, natkrivanje obje tribine ukupnog kapaciteta od 250 sjedalica, zamjena stolarije na klupskim prostorijama, kao i zamjena unutarnje i vanjske ograde stadione. Uz vlastita ulaganja, značajnu ulogu u realizaciji projekata imala je konkretna potpora Federalnog ministarstva kulture i sporta, kao i Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta SBK / KSB.

Novi planovi i ideje

U cilju stvaranja optimalnih uvjeta za treninge i takmičarske aktivnosti mladih sportista NK Šantići spremno ulaze u realizaciju novih projekata, kao što je zamjena 250 metara vanjske ograde, te kao vrlo važne projekte poboljšanja travnjaka, rješenje značajnog problema održavanja travnjaka u sušnom periodu.

Jedan od značajnijih projekta je i planirano iskapanje bunara za natapanje travnjaka i instalacija profesionalnih prskalica. Realizacija projekata značajno bi doprinijela profesionalizacija svih segmenata u radu kluba, koji se danas takmiči u Županijskoj / kantonalnoj ligi.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend