NK Romari uspostavio suradnju s zagrebačkom Lokomotivom

NK Romari Vitez na svojoj stranici je objavio i najavio suradnju s zagrebačkom Lokmotivom.

U travnju nas očekuje prava nogometna poslastica. Datum je poznat, 05.04.2022 kada nam u goste stižu juniori i kadeti zagrebačke Lokomotive. Utakmice će se održati na terenu sa umjetnom travom u Docu na Lašvi (Travnik).

Utakmice ipak nisu jedini razlog dolaska Zagrepčana. Naime, tog dana NK Lokomotiva i NK Romari potpisati će sporazum o sportskoj suradnji koji će imati za cilj razvoj i afirmaciju prvenstveno igrača ali i razvoj trenerskog kadra našeg kluba.

„NK Lokomotiva je klub koji u svom prvom timu ima veliki broj igrača iz svog omladinskog pogona. Njihova strategija kluba je, baš kao i naša, razvoj i afirmacija mladih igrača, koje kasnije plasiraju većim klubovima. Čelni ljudi Lokomotive su prepoznali upravo NK Romari kao kvalitetnog partnera pa bi ova suradnja mogla biti obostrano zadovoljstvo. Od samog osnutka NK Romari, strategija i ciljevi su bili jasni: usmjerenost na kvalitetu rada, ulaganje u trenerski kadar, razvoj i afirmacija mladih nogometaša. Bez obzira od kud vjetrovi puhali, naš put jasno je ucrtan a želja da postižemo što bolje rezultate i „napravimo“ što bolje igrače je velika. Nikada se nećemo umoriti od toga. Od naših igrača, osim talenta, tražimo zalaganje i požrtvovnost, rad , rad i rad ne samo na terenu nego i van njega. Drago nam je da nas je upravo NK Lokomotiva prepoznala kao pravog prijatelja, a ova sportska suradnja omogućiti će dobrim igračima bolji plasman na nogometnom tržištu.“- rekao je predsjednik Bojan Rajković.