Regionalne vijesti

Nives Ivanišević najavila sretne vijesti, ona i Goran odbrojavaju još sitno…

Nakon što je s Novakom Đokovićem pokorio Wimbledon, Goran Ivanišević je krenuo i po svoj novi trofej. No, za njega više neće morati proliti niti kapi znoji jer je već sve određeno. Ne, nije ‘namještaljka’, već je ulazak u Kuću slavnih.

Naime, još je prošle godine određeno da je Goran Ivanišević novi član Međunarodne teniske kuće slavnih, ali sama svečanost primanja novih članova do sada se još nije održala.

Goran je ušao u ugledno društvo i postao je prvi Hrvat u Kući slavnih u američkom Newportu – s novim priznanjem za fantastičnu karijeru koja je doživjela vrhunac osvajanjem naslova u Wimbledonu 2001. godine. “Vijest da sam primljen u Kuću slavnih bila je veliko veselje i čast za mene. S radošću ću također čekati sljedeću godinu i ceremoniju budući da je ovom trenutku zdravlje daleko najbitnija stvar”, kazao je Ivanišević na službenoj stranici tennisfame.com. U odabiru, Ivanišević je zaslužio svoje mjesto među velikanima zajedno sa Španjolkom Conchitom Martinez, a novi duet predstavljen je na proslavi u Rod Laver Areni, središnjem stadionu Australian Opena koji je ušao u drugi tjedan.

Svečanost primanja novih članova Međunarodne teniske kuće slavnih bit će održana ovoga ljeta, 18. srpnja u Newportu, a Ivaniševići su već krenuli na put.

Goranova Nives se pohvalila na Instagram storyjima kako zajedno lete, a u sve je ukomponirala i romantične pjesme.

Na drugoj je ‘priči’ pak pokazala Gorana i sebe kao likove iz animiranog filma ‘Frozen’.

(www.vecernji.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend