Sport

Ništa od super meča Khalidov vs. Soldić, KSW prvak u srednjoj kategoriji dobio drugog protivnika!

Europski MMA fanovi su htjeli gledati super meč između Mameda Khalidova i našeg Roberta Soldića, a dobili su nešto drugo. KSW je u ponedjeljak najavio kako će njihov prvak u poluteškoj kategoriji Thomas Narkun ukrstiti rukavice s šampionom u srednjoj kategoriji Mamedom Khalidovim.

 

Dvoboj će se dogoditi na KSW-u 42, koji je zakazan za 3. ožujka i Atlas Arenu u Lodzu.

Khalidov ne zna za poraz čak četrnaest uzastopnih mečeva. Posljednji put je izgubio još davne 2010. godine. Od tada je bio vlasnik KSW-ovog pojasa u kategoriji do 93 kilograma, da bi se kasnije u karijeri spustio u srednju diviziju i tamo osvojio titulu.

U posljednjem dvoboju je svladao tada prvaka u velteru Borysa Mankowskog, a u karijeri ima pobjede protiv imena poput Melvina Manhoefa, Lukea Barnatta, Kendalla Grovea i Matta Lindlanda.

Narkun je svoj pojas prvaka KSW-a osvojio protiv našeg Gorana Reljića 2015. godine. Titulu je branio u tri navrata; protiv Cassia Barbose de Oliveire, Thierryja Sokodjoua i Marcina Wojcika.

KSW je na svojoj 42. priredbi najavio i nastupe svojih najvećih zvijezdi Michala Materle, Karola Bedorfa, Lukasza Jurkowskog, Mateusza Gamrota i Ariane Lipsi.

(vitez.info)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend