Glazbene vijesti

Ništa od koncerta legendarnih Rolling Stonesa u Sarajevu

Organizacija Front Studio1, koja je spominjana kao inicijator dolaska najveće rock grupe u povijesti, Rolling Stonesa u Sarajevo, konačno se oglasila priopćenjem u kojem javljaju kako od tog posla nema ništa.

 

“Kao nesuđeni organizatori planiranog nastupa grupe The Rolling Stones na Bjelašnici 10. kolovoza 2017., sa žaljenjem priopćavamo da nakon odgađanja cjelokupne ljetne euroturneje za jesen, a navodno iz sigurnosnih razloga, Sarajevo ne ispunjava uvjete za eventualni jesenji koncert i definitivno nije uvršteno u plan turneje”, navode u pismenom obraćanju.

Kao razloge navode kako Sarajevo ne posjeduje pokriveni stadion niti dvoranu zatvorenog tipa koja može primiti više od 50.000 posjetitelja i zahvaljuju se gradonačelniku Sarajeva, premijeru ŽS, načelniku Općine Trnovo i drugim ustanovama i kompanijama.

“Sarajevo je, za razliku od konkurentnih balkanskih metropola, ispunilo sve tražene zahtjeve menadžmenta TRS u New Yorku, i ostaje utjeha da bend neće gostovati niti u jednom gradu jugoistočne Evrope”, stoji u priopćenju.

/HMS/

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend