Oglasi, Vijesti iz BiH

Netipična bankarska ponuda – isprobajte Addiko uz kredit od 2.000 KM za koji se vraća ukupno 2.020 KM

Po mnogočemu netipična banka, prepoznata i kao zagovornik digitalizacije u bankarstvu, Addiko želi postati prvi i najbolji izbor za brze kredite u Bosni i Hercegovini.

Nakon inovativnih rješenja kojima je promijenila pravila igre na tržištu te učinila dostupnim jednostavne i brze kredite ne samo za stanovništvo, već i za mala poduzeća, Addiko nastavlja s novinama za tržište u vidu osvježenog vizualnog identiteta i netipičnom ponudom.

Tijekom ovog mjeseca novi Addiko klijenti mogu ugovoriti gotovinski kredit u iznosu od 2000 KM, za koji će nakon otplate platiti ukupno 2020 KM.

„Želimo biti najbolji u onome što radimo, zbog čega smo Addiko transformirali u specijalističku banku. Klijentima donosimo brz i jednostavan proces odobrenja kredita, potpomognut digitalnim rješenjima. Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i financiranje malih poduzeća, fokusirani smo na brzinu i fleksibilnost, posebno u situacijama kada je klijentima potreban dodatan poticaj. Onima koji još uvijek nisu upoznali jednostavnost poslovanja s Addiko Bank Sarajevo, nudimo tu mogućnost tijekom ovog mjeseca uz ovu vrlo atraktivnu akciju“, izjavila je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo.

„Od danas uvodimo i osvježenu tržišnu komunikaciju. Naš novi brend karakter, hrčak Oskar, i novi slogan „Vaš najbolji izbor za brze kredite” od sada će biti glavni pokretači komunikacije o specijalističkoj strategiji Addiko banke. Oskar je netipični hrčak koji ne sakuplja, nego daje i koji prolazi kroz ljudske situacije“, objašnjava Pašić i dodaje: „Njegova misija je slušanje klijenata i zagovaranje njihovih potreba. Uvjeren je da ljudi cijene dodatni poticaj u svakodnevnom životu.“

Addiko banka je na novoj komunikacijskoj platformi surađivala s kreativnom agencijom Bruketa&Žinić&Grey koja je, uz međunarodnu brend konzultantsku tvrtku Prophet, bila zaslužna i za rebranding u Addiko u 2016. godini.

„Ne možeš biti najbolji u svemu. Zato se Addiko banka specijalizirala za brze gotovinske kredite i mala poduzeća. Addiko je drugačija od svih ostalih banaka“, izjavio je Davor Bruketa, jedan od osnivača agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend