Pjesme

Nermin Puškar publiku počastio novim spotom i singlom “Tiha voda”

Bosanskohercegovački kantautor, nekadašnji pjevač popularnog sarajevskog rock-benda Konock out, počastio je publiku novom pjesmom “Tiha voda” za koju je snimio i videospot. “Tiha voda” je nastavak priče nakon uspješnog singla “Kad u ovu ljubav sumnjam”.
Nermin je autor teksta i muzike, a aranžman je radio zajedno s muzičkim producentom Mahirom Sarihodžićem. “Tiha voda” snimljena je u studiju Long Play produkcije u Sarajevu i u RSL studiju u Novom Mestu. I ovog puta pjesmu su oplemenili Dado Marinković na bubnju i Jani Hace na bas gitari.

Video za pjesmu radila je ekipa Mediaspot produkcije u saradnji s Instant produkcijom iz Ljubljane. Ista ekipa radila je i videospot za pjesmu “Kad u ovu ljubav sumnjam”.

Režiju i scenarij potpisuje Perica Rai, a direktor kamere je Vladan Janković. U spotu se pojavljuje talentirana slovenska glumica Gea Erjavec.

Puško je ranije najavio kako se neće zaustaviti izdavanjem novog singla, već da će “Tiha voda” biti odlična uvertira za album, koji također priprema s Mahirom.

Pored albuma, koji bi trebao biti objavljen tokom ove godine, Pušku očekuju i brojni koncerti širom BiH.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend