Glazbene vijesti

Neda Ukraden u slavljeničkom raspoloženju niže glazbene uspjehe i koncerte!

Iznimna glazbenica, koja je nedavno nizom spektakularnih proslava obilježila zlatni jubilej na sceni, nastavlja sa brojnim uspjesima, ne samo u regiji, nego i šire.

Naravno, pričamo o jednoj i jedinstvenoj Nedi Ukraden, koja sve to odrađuje, baš kako ona zna, u stilu najvećih svjetskih diva.

Nedavno je u Rumunjskoj održala dva koncerta, a sam doček u gradu Aradu pokazao je koliko je tamo cijene. ‘Fantastičan je osjećaj, kad si tako srdačno primljen i uvažen, kao što su me dočekali sami domaćini. Osjećala sam se izuzetno počašćeno, a uz koncerte sam gostovala na popularnom televizijskom showu, ‘Ghilea Show’, gdje sam na poklon od tamošnje obožavateljice i slikarice, dobila predivnu sliku, svoj portret’, kazala nam je Neda.

Gostovanjima u Rumunjskoj nije kraj, jer Nedu za nešto više od mjesec dana očekuje novi koncert u gradu Nădlacu. Do tada, publika će imati prigodu uživati u najvećim Nedinim hitovima na sljedećim nastupima:

22.07. Slovenija, Ropoča

23.07. Irska, Dublin, Alsaa Club

28.07. Hrvatska, Trogir, Club Monaco

29.07. Hrvatska, Orebić, Hookah bar

30.07. BiH, Neum, hotel Neum

Nakon izuzetno uspješnog nastupa na CMC festivalu s pjesmom ‘Favorit‘, koja je u međuvremenu prerasla u pravi ljetni hit, uz prepuni koncertni raspored, Neda radi i na promociji aktualnog dueta s atraktivnim Piratima ‘Tuđe slađe‘.

(Foto: Andreja Damjanović / Privatni album Neda Ukraden)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend