Glazbene vijesti

Neda Ukraden otkrila svog ljubavnika!

Nakon godina nagađanja, najtraženija regionalna glazbenica Neda Ukraden, napokon je odlučila otkriti svog ljubavnika. Na radost i zadovoljstvo svih, nije pak riječ o stvarnoj osobi, već o novoj pjesmi i video spotu istoimenog naslova.

Ljubavnik‘ pogađa žene i muškarce podjednako, a glazbena je to priča o uzaludnoj ljubavi, koja stiže sa novog Nedinog albuma ‘Terapija’.

‘Pjesma je izuzetno ritmična, s tematikom u kojoj smo često ispali naivni, za što smo ponekad i sami krivi.

Nova pjesma na prvo slušanje djeluje kao veliki regionalni hit, što su potvrdili mnogi koji su vidjeli ili čuli mali djelić spota i pjesme, a vjerujem kako će ovo biti jedna od skladbi koje ću rado pjevati na nadolazećim koncertima. ‘, dodaje Neda.

Ljubavnik‘ stiže iz autorske radionice Dušana Bačića, koji je idejni tvorac glazbe i teksta, dok su aranžman i produkcija djelo Bojana Dragojevića.

Novu skladbu prati i zanimljiv video spot snimljen u režiji provjerenog redatelja Vedada Jašarevića.

‘Zajednička želja Vedada i mene bila je da u spotu ovoga puta ulogu dobiju amateri, a ne profesionalni glumci i modeli. Odlučili smo se za simpatični par, Milicu i Luku, koji su vrhunski i profesionalno odradili svoj angažman u spotu.’

 Zanimljivo je kako je Milica kćer zeta Neda Ukraden iz prvog braka. Zajedno s Lukom zaposlena je u našoj igraonici ‘Bibi’, koju inače vodi moja kćer, te su rado pristali da se okušaju u ulozi glumaca. ‘Milicu, koja ima 19 godina i odličan je student, jako volimo i smatramo dijelom naše obitelji, kao i ona nas, tako da smo pravi primjer kako razvod ne mora biti traumatičan ako ima ljubavi i poštovanja za sve!’

‘Vjerujem kako će se novi video spot, kao i sama pjesma, svidjeti mojoj publici, koja mi svih ovih godina daje snagu, motivaciju i dodatni vjetar u leđa da budem još bolja, kreativnija, ali i mlađa.’, zaključila je Neda Ukraden.

‘Ljubavnik’ kao što smo spomenuli stiže s novog albuma ‘Terapija’, kojeg je Neda Ukraden u društvu obitelji, prijatelja i kolega, kao i brojnih medija, promovirala u Beogradu.

Svečana promocija, kojoj su među ostalim nazočili Lepa Brena, Željko Samardžić, Goca Tržan, Romana Panić, Dejan Matić i Boban Rajović, održana je u vili Jelena, a sama Neda izuzetno je zadovoljna, ‘Oduševljena sam kako je sve proteklo, od elegantnog interijera, preko atmosfere koju su stvorili moj band i tamburaši, pa do dragih ljudi, gostiju, koji su bili s nama.

Sretna sam jer ovaj album je kruna četverogodišnjeg rada. Uložila sam izuzetan napor u rad na albumu, na kojem je sudjelovalo gotovo 100 ljudi, autora, snimatelja, aranžera. Drago mi je da pjesme pokrivaju taj široki spektar, od popa i zabavne glazbe pa sve do tamburaša, te je riječ o uzbudljivom i nimalo dosadnom albumu. U svakom slučaju izuzetno sam sretna i zadovoljna te očekujem za album dugo traje.’

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend