Regionalne vijesti

‘Ne javljajte se na poziv s ovog broja, možete ostati bez novca’

O broju se na veliko raspravlja i na internetskim forumima gdje se spominje da je s istog broja zvala medicinska ustanova koja nudi pregled krvnih žila…

 

– Ne javljajte se na ovaj broj, ode plaća i mirovina, bila je vijest koja se proteklih dana proširila društvenim mrežama. Brojni Đakovčani navode kako su imali više poziva s broja 021-214-900, a gdje bi im se, nakon što bi  se javili, oglašavali trgovci nudeći jastuke, parfeme… ili bi čuli glazbu te obavijest kako su peti, šesti ili sedmi u redu čekanja.

Neki od njih tvrdili su i kako im je, samo zbog toga što su se javili, s računa skinuta određena svota novca, piše Glas Slavonije.

Pozive su dobili registrirani korisnici kod različitih pružatelja telekomunikacijskih usluga, ali i oni koji nisu registrirani.

– Odakle toj kući broj nekog tko je kupio bon-bon i nije ga registrirao, a bilo je i takvih poziva – kaže jedan Đakovčanin.

O broju se na veliko raspravlja i na internetskim forumima gdje se spominje da je s istog broja zvala medicinska ustanova koja nudi pregled krvnih žila. Novinari Glasa Slavonije i sai su nazvali broj 021-214-900, no dobili su govornu poruku: “Broj koji ste nazvali je nedostupan, poziv nije moguće ostvariti.”

Koja je zapravo bila svrha poziva s broja koji dan poslije nije bio u funkciji, mnogi će korisnici možda otkriti tek kada im dođe telefonski račun.

(24sata.hr)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend