Nastavljamo pripreme za 25. obljetnicu

Poštovani prijatelji Radio Viteza! Nastavljamo s pripremama za jedan od najvećih događaja u 2017. godini u Vitezu, zajedničku proslavu naših prvih 25 godina s vama!

Iznimno smo sretni vašim odazivom na samu najavu ovog događaja, a želimo vam zahvaliti i na ponudama za pomoć u realizaciji ove manifestacije, kao i na sudjelovanju u našim nagradnim igrama. Podsjećamo, svakim radnim danom u našem programu možete osvojiti jednu ili više od 25 nagrada u vrijednosti od najmanje 25 KM, kao i u Velikoj fb nagradnoj igri, svojevrsnom foto-natječaju, koju su za posjetitelje fb stranice Radio Viteza organizirali Auto škola “Novaci” i, naravno, Radio Vitez. Nagradna igra traje do 13.6. ove godine, a očekujemo i vaše sudjelovanje, jer je nagrada polaganje vozačkog ispita “B” kategorije! O uvjetima sudjelovanja u nagradnoj igri možete se informirati na našoj fb stranici.

Sigurni smo da ćete nam se pridružiti i 15.6.2017. godine, na Gradskom trgu u Vitezu, gdje je danas osvanula nova najava našeg događaja!

Naime, na 25-tu godišnjicu osnutka i rada Radio Viteza, namjera nam je na Gradskom trgu, od 15,00 sati, organizirati druženje i revijalno natjecanje novinarskih ekipa u spravljanju popularnog “Kotlića”. Glazbeno-zabavni program, uz nastup izvođača i glazbenika iz Viteza, počinje u 18,00 sati, a vrhunac večeri, koncert Crvene jabuke, u 21,00 sat.

Vidimo se!