Naljutilo je skeniranje pa na aerodrom došla u bikiniju

Nove mjere skeniranja cijelog tijela i pomnih fizičkih pretraga u zračnim lukama u SAD-u neke su putnike naljutile i motivirale na ‘protunapad’.
Iziritirani kontroverznim sigurnosnim provjerama neki putnici su pribjegli kreativnim idejama. I dok jednima ne smeta prolaziti nove provjere u svrhu veće sigurnosti drugi su djelatnicima aviokompanija ‘olakšali’ kontrolu te se pojavili u donjem rublju. Jedna putnica je na aerodrom u Los Angelesu došla u kaputu ispod kojeg je imala samo donje rublje. Djevojka je rekla da nova pravila stvaraju ljudima nelagodu te da smatra da sigurno postoje drugačije mjere sigurnosti, prenosi Daily Mail.

Svaki put kada prolazim skeniranje mislim si, zašto sam se uopće jutros obukla. Ionako moram skinuti i remen, nakit i sve ostalo’, rekla je. ‘Ne želim da mi skeniraju tijelo i nadam se da ću im odjevena u bikini pokazati sve što trebaju vidjeti pa ćemo izbjeći prepipavanje’, dodala je.

Na istu ideju došao je i jedan muškarac koji se skinuo u bokserice te porno zvijezda, koja se snimila kako se skida u donje rublje na aerodromu. Protest javnosti mogao bi biti i veći jer se jednake sigurnosne mjere razmatraju i za vlakove i brodove. (dnevnik.hr)