Regionalne vijesti

Nakon infarkta ide u teretanu: Bez brige, samo šetnja trakom

Urednik i voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc (51), nedavno je doživio infarkt te je završio u zagrebačkoj bolnici u Dubravi.

Tamo je proveo nekoliko dana, nakon čega su ga liječnici pustili na kućnu njegu. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Sada se obožavateljima javio na društvenim mrežama i otkrio kako se oporavlja, ali i kad se vraća na posao.

– I sad ti nemoj ozdraviti… Dođem doma s fitnessa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja. Al budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke al od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim RTL-ovcima! Vi ste moje drugo srce P.S. Vraćam se na posao čim ispraznim košaru, al bojim se potrajat će – napisao je voditelj.

Podsjetimo, Šprajc je prije šest godina već imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u KB Dubrava, gdje su mu liječnici ugradili stent.

– Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja sigurno će im spasiti život – napisao je tad.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend