Glazbene vijesti

Najiščekivanija noć u godini, doček Nove 2017. uz najveće zvijezde Hit Recordsa!

Najpopularniji izvođači Hit Recordsa za kraj godine pripremaju prave glazbene spektakle za sve one koji će posljednje sate 2016. ispratiti na različitim mjestima diljem cijele regije! 

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, 2016. godinu obilježio je hitovima ‘Od trnja do zvijezda‘ i ‘Tugo moja‘ u duetu sa Jacquesom Houdekom. Ove godine vlasnik je najveće regionalne koncertne turneje tijekom koje je nastupao u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Ljubljani, Mariboru, Celju. Toni Cetinski 31.12. nastupiti će u Rovinju na trgu Maršala Tita.

Jedno od najtraženijih glazbenih lica ove godine čovjek koji je 2016. obilježio megahitovima Sve si moje, Meni se s tobom i Za ljubav rođeni, Ivan Zak u Novu 2017. godinu uvesti će zadrane i njihove goste koncertnim spektaklom na Narodnom trgu. Inače Ivan Zak već mjesecima radi na pripremi koncerta u zagrebačkoj Areni 11.02.2017., za koji se ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Jedinstvena Doris Dragović koja je 2016.-u obilježila trostrukim albumom ‘Live Spaladium Arena‘ koji objedinjuje dvadeset devet najvećih hitova na dvostrukom cd-u, te dvd izdanju, na staru godinu pjevati će na Stradunu, gdje će zabavljati dubrovčane i njihove goste.

Žena koja je već četrdeset godina u samom glazbenom vrhu, uz najslušanije pjesme i prepune koncertne dvorane, Neda Ukraden, Novu 2017. godinu dočekati će u Australiji, gdje će 31.12. pjevati u centru Bonnyrigg u Sydneyu. Na koncertnoj turneji u Australiji, Neda promovirama i svoj aktualni album ‘Terapija‘.

Glazbena legenda i apsolutni vladar scene Zdravko Čolić nakon odlične godine i cijelog niza nastupa po cijelom svijetu, vrata 2016. velikim će koncertom zatvoriti u Novom Sadu na Trgu slobode.

Nakon nedavnih odličnih koncerata u Lisinskom, drugi velikan regionalne scene Halid Bešlić godinu na izmaku ispratit će nastupom u Sarajevu u Hotelu Hills.

Jedan od najdugovječnijih i omiljenih bandova svih generacija Prljavo kazalište u Novu 2017. uvesti će stanovnike Tivta u Crnoj Gori.

Uz njegove pjesme generacije se raduju, tuguju, sanjaju ili zaljubljuju, on je legenda zabavne glazbe Haris Džinović i na zalasku 2016. i ulasku u Novu 2017. pjevati će na Kraljevu trgu u Zlatiboru.

Na kraju odlične glazbene godine u kojoj nas je razveselio dugo iščekivanim albumom ‘Ćilim’, Hari Mata Hari nastupiti će u Budvi u hotelu “Splendid Resort&SPA”.

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica u novogodišnjoj noći zabavljati će goste hotela ‘Opatija’ u Opatiji, a Alka u 2016. ima više razloga za glazbeno zadovoljstvo. Objavila je novu kompilaciju hitova ‘Croatian Summer’ te singlove ‘Voli me još‘ i ‘Boje Croatie‘.

Kraljica tamburaške scene Cecilija koja je godinu obilježila velikim hitom, baladom ‘Slavonija lijepa‘, zadnji dan 2016. obilježiti će velikim koncertom u hotelu ‘Park Panolija’ u Našicama.

‘Divotu od života’ u ovoj godini, u skladu sa naslovom svog velikog ovogodišnjeg hita, Ivana Marić obilježit će koncertom u Samoboru na manifestaciji pod nazivom ‘Doček Nove godine u podne u Samoboru’.

Druga velika zvijezda regionalne scene Dženan Lončarević, na staru će pjevati na Trgu Nikole Đurkovića u Herceg Novom.

Splitski glazbeni zavodnik, Giuliano, 31.12. nastupiti će u Trogiru na trgu Ivana Pavla II.. Također u Trogiru, ali u hotelu ‘Medena’ u novogodišnjoj će noći nastupiti jedan od najvećih latino majstora Željko Krušlin zajedno sa svojim Latinom.

Popularni Baruni staru godinu ispratiti će, a Novu dočekati, velikim koncertom na Virskom trgu.

Za odličnu zabavu u najspektakularnijoj noći u godini u zagrebačkom Green Gold Clubu, zaduženi su tamburaši Dyaco.

Splitska grupa Best 31.12. nastupiti će pak u Dugopolje u hotelu Katarina!

Dodajmo na kraju, kako će Igor Cukrov rasplesati goste restorana Zagora u Prapatnici, zavodljivi Petar Dragojević nastupiti će u Posh Pubu Zadru, dok će u najluđoj noći u godini Dario Šunjić zabavljati goste Etno selo Međugorje.

Toni Cetinski – Hrvatska, Rovinj (trg Maršala Tita)

Ivan Zak – Hrvatska, Zadar (Narodni Trg)

Zdravko Čolić – Srbija, Novi Sad (Trg slobode)  

Halid Bešlić – BiH, Sarajevo (Hotel Hills)

Prljavo kazalište – Crna Gora, Tivat (šetalište Pine)

Haris Džinović – Srbija, Zlatibor (Kraljev trg)

Hari Mata Hari – Crna Gora, Budva (hotel “Splendid Resort&SPA”)

Dženan Lončarević – Crna Gora, Herceg Novi (trg Nikole Đurkovića)

Neda Ukraden – Australija, Sydney (Center Bonnyrigg)

Cecilija – Hrvatska, Našice (Hotel Park Panolija)

Giuliano – Hrvatska, Trogir (trg Ivana Pavla II.)

Željko Krušlin Kruška & Latino – Hrvatska, Trogirr (hotel Medena)

Ivana Marić – Hrvatska, Samobor (‘Doček Nove godine u podne u Samoboru’)

Baruni – Hrvatska, Vir (Trg)

Grupa Best – Hrvatska, Dugopolje (hotel Katarina)

Dyaco – Hrvatska, Zagreb (Green Gold Club)

Dario Šunjić – BiH, (Etno selo Međugorje)

Igor Cukrov – Hrvatska, Prapatnica (restoran Zagora)

Petar Dragojević – Hrvatska, (Posh Pub Zadar)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend