NAJAVLJUJEMO: “Vrijeme je darivanja-Budi donor-Daruj nadu”

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH i KSB, zajedno s Donorskom mrežom u BiH i općinom Kreševo žele staru godinu završiti javnom tribinom pod nazivom “Vrijeme je darivanja-Budi donor-Daruj nadu”.

Tribina će se održati u četvrtak, 16.12.2021. godine, s početkom u 18,00 sati, u Napretkovom domu u Kreševu, a predavači na tribini će biti profesori i doktori iz oblasti kardiologije, nefrologije, transplantologije i anestezije.

Organizatori pozivaju sve građane Kreševe i okolnih gradova i mjesta da im se pridruže na ovoj tribini sa životno važnim temama, a to su teme o darivanju organa, donaciji i transplantaciji.

Nakon tribine svima koji to budu željeli omogućit će se potpisivanje donorskih kartica, a nije naodmet ponoviti da jedna osoba nakon smrti može spasiti osam života. Ništa manje važna nije ni činjenica da je 20 PUTA veća šansa da ćemo se razboljeti i da će nam zatrebati neki od vitalnih unutarnjih organa nego da ćemo i sami nakon smrti biti u prilici darovati organe.