Najavljujemo: Veliki plesni festival u Vitezu

Sportski plesni centar LDF u Vitezu u subotu 15.6.2019.godine u gradskoj sportskoj dvorani organizira veliko međunarodno plesno natjecanje u modernom plesu, koje ove godine okuplja rekordnih 1300 plesača iz regije (Hrvatska,Srbija,Crna Gora i BiH).

 Značaj ovog najvećeg sportskog događaja u našem Kantonu,prepoznali su Federalno ministarstvo kulture i sporta i Općina Vitez ,kao i mnogobrojni privatni subjekti koji će darivati sve natjecatelje turnira.

Ovo je završno plesno natjecanje za proteklu sezonu,na kojem će se mnogi kvalificirati za međunarodna natjecanja u regiji. Ove godine očekujte sjajnu scenografiju,sa velikim led ekranom i mnogobrojnim popratnim sadržajima u našoj velikoj dvorani,prodajne kućice sa sjajnom,gastronomskom ponudom i naravno ono što nas izdvaja od ostalih turnira-besplatan ulaz za sve posjetitelje.
Trudimo se da sezonu završimo na najbolji mogući način,jer svi moramo biti zadovoljni LDF team.

Mogobrojni natjecatelji,uprave klubova i gosti dolaskom u Vitez posjetiti će sve rekreativne,turističke sadržaje(etno selo Čardaci,Vodeni park Ribica ,Wellnes centar Franšiznog centra BiH) i uživati u shoppingu u okviru PC 96.

Svim našim gostima,želimo ugodan boravak u našem Vitezu,uz želju da nam se sljedeće godine ponovno vrate.