Kultura, Lokalne vijesti

NAJAVLJUJEMO: Svečana dodjela nagrada Centra za kulturu Travnik

Javna ustanova “Centar za kulturu općine Travnik” organizira 2. “Svečanu dodjelu nagrada Centra” za 2020. godinu.

Svečana dodjela održat će se u utorak, 21.9.2021. godine, s početkom u 19:00h, u velikoj sali Centra za kulturu općine Travnik. 
Cilj ove manifestacije jeste da vrjednuje kulturne događaje, te podsjeti što se događalo u Centru i kulturnoj sceni Travnika tijekom jedne godine. 
Tijekom programa “Svečane dodjele nagrade Centra”  nagrađuju se slijedeće kategorije: “najbolja predstava”, “najbolji koncert”, “najbolja manifestacija/festival”, “najbolji književni, edukativni i dr. program”, koji su se birali po ocjeni stručnog žirija i publike.

Zbog pandemije koronavirusa u 2020. godinu i programima koji su pratili predviđene okolnosti, uvrštena je još jedna kategorija: “najbolji online program”. 
“Želja nam je da Travniku ostavimo sjećanja na sve divne umjetnike koji se svojom kreativnošću i radom trude da doprinesu jačanu kulturne scene”, poručuju iz Centra za kulturu općine Travnik. 
Specijalni gost ovogodišnje “Svečane dodjele nagrada Centra” je Amel Ćurić.
Važna napomena: Radi poštivanja epidemioloških mjera i ograničenog broja prisutnih, ulaz na svečanu dodjelu je isključivo uz pozivnice. 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend