Lokalne vijesti

NAJAVLJUJEMO: Sajam poslova 30. i 31. svibnja; prijave poslodavaca do petka

Centar za edukaciju mladih (CEM), u suradnji s partnerskim organizacijama, Udruženjem „Motivator“ i Centrom za održivi razvoj – COR, organizira dva sajma poslova s ciljem pružanja prilike zainteresiranim poslodavcima da upoznaju 50 mladih ljudi koji su u proteklih sedam mjeseci prošli kroz 02HERO program obuke u polju digitalnih i prenosivih vještina, kao i karijernog savjetovanja.

Sajam poslova će za mlade inovativne ljude biti prilika da demonstriraju svoje vještine i stečena znanja, predstave se poslodavcima u razgovoru „1 na 1“, dobiju savjete za daljnji karijerni razvoj, steknu uvid u potrebe tržišta rada i eventualno dobiju priliku za zaposlenje.

S druge strane, poslodavci će biti u prilici da razgovaraju s polaznicima u skladu s njihovim oblastima zanimanja i prethodnim iskustvom (digitalni marketing, grafički i web dizajn, projektni menadžment i web development, ljudska prava, poduzetništvo, marketing, financije, organizacijski i administrativni poslovi…).

Oba sajma poslova će biti održana u prostorijama CEM-ovog BeeZone biznis inkubatora, na adresi: Bosanska 131, Travnik u sljedećim terminima:

  • Prvi sajam poslova – u ponedjeljak, 30.5.2022. godine, s početkom u 15 sati,
  • Drugi sajam poslova – u utorak, 31.5.2022. godine, s početkom u 15 sati.

Svi zainteresirani poslodavci mogu potvrditi svoje sudjelovanje na mail: beezone@cem.ba najkasnje do 27.5.2022. godine.

Sajam poslova je dio regionalnog projekta „Moja karijera na putu do heroja – jačanje mreže organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za provođenje integriranog modela usluga za zapošljivost mladih i buduće poslove 4.0. digitalne revolucije“, koji u Bosni i Hercegovini provodi Centar za edukaciju mladih u suradnji s Centrom za omladinski rad (Srbija), TOKA (Kosovo) i YSC (Albanija) uz financijsku podršku Europske unije i sufinanciranje Općine Travnik.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend